Zahradní nábytek Liška

02.04.2014 11:07

Firma Zahradní nábytek Liška je výrobce dřevěného zahradního nábytku. Sídlí ve Velkém Meziříčí na Vysočině. Najdete jí v průmyslové zóně v těsném sousedství dálnice D1 na exitu 146 (Velké Meziříčí - východ). Díky této výhodné poloze (prakticky uprostřed České republiky) je možné využít například cestu z Prahy do Brna a spojit tak příjemné s užitečným a navštívit tuto firmu za výrobu zahradního nábytku osobně.

V sortimentu zahradního nábytku nabízí firma Zahradní nábytek Liška nejen dřevěný zahradní nábytek vlastní výroby (jako materiál slouží primárně borovice a smrk i exotické dřevo jako teak nebo shorea), zahradní nábytek z jiných materiálů (plastový, hliníkový i kovový zahradní nábytek), případně z kombinace dřeva a kovu. V rámci kompexnosti nabídky firma vyrábí a prodává rovněž zahradní doplňky (zahradní skluzavky, dřevěná zahradní pískoviště, slunečníky, polstry k zahradnímu nábytku) a dále dřevěné zahradní chatky, domky a chatičky.

Pro komerční účely vyrábí firma Zahradní nábytek Liška masivní dřevěné stoly, židle a lavice pro hospody, restaurace, hotely, penziony a jejich venkovní letní  zahrádky kvalitní a odolný zahradní nábytek.

Pokud nemůžete využít osobní návštěvy, ať již z důvodu, že při cestě po dálnici ve směru Brno-Praha (nebo Praha Brno :-) přes Vysočinu prostě chvátáte, nabízí firmy Zahradní nábytek Liška možnost nákupu přes internetový obchod (zkráceně eshop nebo prostě internetový shop se zahradním nábytkem). Ten najdete včetně kompletní nabídky zahradního nábytku, zahradních doplňků a chatek na stránkách firmy www.zahradninabytek-liska.cz.

Nabídku zahradního nábytku si tak můžete prohlédnout v klidu domova a rovněž si jej i objednat, čímž ušetříte čas nejen při výběru vhodného zahradního nábytku (ať již ze dřeva, kovu nebo plastu), ale i případných zahradních doplňků.