Výrobce zahradního nábytku s vlastním online prodejem přes internetový obchod

25.10.2014 11:21

Zahradní nábytek od výrobce

Co si myslíte, že takový výrobce zahradního nábytku dělá, když mu skončí sezóna prodeje zahradního nábytku? Možná nic a užívá si během jara a léta vydělané peníze. A nebo vyrábí nový zahradní nábytek pro další sezónu a nebo vyrábí noví zahradní nábytek a zbývající čas (a že ho je) využije tak, že si vytvoří internetový obchod. Proč by vlastně neměl mít výrobce svůj vlastní eshop, kde může paraleleně nabídnout vlastní výrobky aniž by se musel spoléhat na tradiční maloobchodní prodejní kanály, kterými jsou nejčastěji hobbymarkety a centra zahradního nábytku?

 

 

 

Vlastní eshop pro výrobce zahradního nábytku

Vytvořit si online eshop přitom dnes zvládne každý, kdo umí používat Word, respektive psát na počítači. Pro eshop nepotřebujete umět programovat nový internetový obchod, stačí využít některý již existující redakční systém, ve kterém si online shop v klidu vytvoříte v rámci připravených šablon a textovým polí a oken. Pak už jenom stačí přidat do nabídky zahradní nábytek a všechno vyexportovat na web. Internetový obchod zahradním nábytkem je hotov. Jak ale do eshopu přilákat zákazníky?

SEO optimalizace, PPC reklama a srovnávače cen zboží

Pro každý internetový obchod je základem SEO optimalizace. Pokud se vám nechce hledat význam zkratky SEO, pak vězte, že se zjednodušeně jedná o takovou úpravu struktury eshopu, provázání jeho obsahu a linkbuilding, díky nimž se stane shop viditelným pro internetové vyhledávače (Google a Seznam). Pro eshop a jeho úspěch jsou pak klíčové placené srovnávače cen (Zboží a Heuréka). Jako třetí možnost lze využít i PPC kampaně, což je odkazová placená reklama, jejíž návratnost je ale vzhledem k množství konkurence v prodeji zahradního nábytku diskutabilní.

Pokud vás zaujala možnost tvorby vlastního eshopu zaměřeného na zahradní nábytek a nejste si čímkoliv jistí, obraťte se v otázce jeho tvorby, SEO i dalších možnostech online prodeje na nás.

Agentura PPC MAX Pardubice – Vaše internetová reklama