Tvorba funkčních eshopů a webových stránek

02.04.2014 16:33

V rámci naší činnosti a služeb v oblasti internetové reklamy a propagace firem na internetu nabízíme tvorbu eshopů a webových stránek za dostupné ceny. Jedná se vždy o funkční řešení www prezentace nebo možnosti provozu internetového obchodu, shopu nebo eshopu. Námi nabízené a realizované www stránky a eshopy jsou schopné generovat obrat od několika korun po několik milionů. Viz. naše realizace a reference.

Levný eshop nebo internetový obchod či www stránka může právě slovem levný poněkud odradit. V našem případě ale levný neznamená nekvalitní. Nenabízíme unikátní eshop nebo internetový obchod či www stránky. Naše eshopy a weby jsou postavé na vyzkoušených a funkčních šablonách, které jsou ale esteticky zajímavé jak pro zákazníky eshopu nebo čtenáře www stránek, tak současně srozumitelné pro majitele a firmy, které tyto www stránky nebo eshopy provozují. Levné v našem případě rozhodně neznamená špatné.

Ne každý potřebuje internetové stránky nebo eshop desetitisíce, ale jde mu spíše o efekt a funkčnost této internetové prezentace. Pak jsme schopni postavit eshop, internetový obchod nebo www stránky na klíč za rozumnou cenu a s rychlou návratností. Naše eshopy a internetové obchody jsou vhodné pro osvč, malé, střední, ale i velké firmy, které nechtějí na internetovou prezentaci "vyhazovat" nesmyslné částky, ale i pro řemeslníky, drobné výrobce a živnostíky a další firmy, které chtějí nabízet svoje služby nebo produkty na internetu prostřednictvím webových stránek nebo eshopu, tedy přes internetový obchod.

Mezi naše klienty, kterým jsme již tvořili www stránky nebo eshopy, patří kamnářství, výrobce dřevěných profilů, výrobce zahradního nábytku, eshop se sportovním zbožím, prodejce drogerie a další firmy nabízející svoje služby nejen v kraji Vysočina a okresů Žďár nad Sázavou, Jihlava, Havlíčkův Brod, Pelhřimov a Třebíč, ale i například pro město Brno i pro celou ČR.