Snowboard online, snowparky, prkna, oblečení a boty na snoubord online

02.04.2014 10:57

Výrobce snowboardů a PR články pro SEO optimalizaci webu

SEO optimalizace na klíčové slovo snowboard vyplynula z jednání s potencionálním klientem, který originální snowbordy vyrábí a prodává. Svůj prodej (pro nás bohužel), ale nepostavil na možnosti nabízet svoje prkna přes eshop, nýbrž se vydal na Facebook a svoje zákazníky loví tam. Proč ne. Facebook je prodejní kanál, kde se loví na image a my pracujeme hlavně na výkon (to jest kvalitní SEO optimalizace a podpora pomocí PPC kampaně pro Seznam i Google). Image jde stranou. Mj. i proto, že image má sice velký rabat, ale tvorba image je dlouhodobá a pokud firma potřebuje cash-flow, je potřeba prkna prodávat, ne se jimi pouze chlubit. Byť se jedná o originální fošny.

 

Snowboard shop online a PR články na Snoubord

Snoubord shop, tedy český fonetický přepis slova snowboard shop lze najít jako regulérní klíčové slovo, na které čeští "rideři" hledají prkna a fošny. Asi to nebudou ti nejlepší anowboarďáci, ale spíš ti TV tvrďáci snowboarďáci, na druhou stranu jsme díky průzkumu zjistili, že doménu www.snoubord.cz nikdo nemá! Původně jsme jí regisrovali pro PR články a blog pro SEO optimalizaci www stránek výše uvedeného výrobce snowboardů, ale protože bylo z jeho strany ticho po pěšině, rozhodli jsme se doménu "snoubord" využít a postavit na ní PR blog a zkusit jí nabídnout jako portál pro tématické umístění reklamy pro výrobce a prodejce snowboardů, provozovatele skiparků a pro snowparky, pro shopy, prodejce snowaboradového oblečení a bot na snowboard a taky si na ní vyzkoušet, jak funguje doménová spekulace:)

 

Internetová reklama pro snowboardy, snowparky, výrobce, prodejce, shopy i bazary

SEO optimalizace www stránek Snoubord.cz na snowboardy se podařila, neboť web začal hned druhý den generovat návštěvnost a to navzdory faktu, že se Google (který ho samozřejmě hned indexoval, snaží lidi naučit myslet a nabízí jim správný tvar snowboard i když hledají nesmyslně snoubord (což Seznam neumí, ale zase indexuje pomalu)) a AdSense reklama z Google začala generovat první prokliky. Snoubord.cz zatím nemá přesně danou koncepci a tak jde více méně o tématickou sebovou stránku, kde by mohl vzniknout buďto PR blog, místo kam bychom pro výrobce, prodejce a shopy dávali reklamu na jejich snowboardy a nebo ji prodáme. Každopádně je to pokus, jak původně prázdnou doménu určenou pro PR články za účelem SEO optimalizace využít pro všechny, kdo (na rozdíl od nás) ví, co je to snowboard.