SMIP - schody, schodiště a zábradlí

02.04.2014 12:12

Firma SMIP působí na trhu již dvě desítky let a pro své zákazníky dodává schody, schodiště a zábradlí. SMIP vyrábí schody, schodiště a zábradlí v široké škále provedení a v nejvyšší možné kvalitě. Přitom nabízí ekonomické i luxusní varianty řešení. Jejím portfoliem je bezmála 9000 úspěšně dokončených zakázek.

V nabídce firmy SMIP naleznete schody a schodiště ze dřeva, skleněné schody, nerezové schody a schodiště, schody ocelové, nebo schody a schodiště z tvrzeného kamene. Schody vyrábí také v různých kombinacích těchto materiálů (dřevo-sklo, nerez-sklo, ocel-sklo, kámen-sklo aj.).

Schodiště dodává jako páteřová, bočnicová, vřetenová schodiště a jiná.

Páteřové schodiště je nejrozšířenější a nejpoužívanější typ schodiště. Nášlapy páteřového schodiště jsou montovány na středovou nosnou konstrukci. Tento typ schodiště je vhodný do moderních interiérů. Sloučením elegance a designu se stává každé páteřové schodiště SMIP pastvou pro oči. Velmi vzdušné schodiště vhodné do moderních interiérů rodinných domů, půdních vestaveb, tak jako v místnostech s omezeným prostorem. Není vhodné pro venkovní použití. Středová konstrukce skládající se z jednotlivých elementů, které jsou směrově a výškově stavitelné. Spojení elementů je předmětem patentové ochrany.

Mezi důležité části při výběru schodiště patří i správná volba zábradlí schodiště a zábradlí galerie.

V naší nabídce zábradlí naleznete ocelová, nerezová popř. skleněná zábradlí pro všechny typy schodišť SMIP. Na míru pro Vás připravíme zábradlí z různých profilů a materiálů, vnitřní i venkovní.

Madla vyrábíme z oceli, nerezu nebo dřevěná.

Při výrobě našich schodů, schodišť, zábradlí a jiných ocelových konstrukcí firma SMIP používá nejmodenejší technologie, jako například řezání laserem.