SEO Praha - SEO optimalizace webových stránek a eshopů, internetová reklama a PR články

02.04.2014 11:49

SEO Praha - internetová reklama a PR články

Naše reklamní agentura rozjela blog SEO Praha, kde uvěřejňuje, v rámci optimalizace webových stránek a eshopů, konkrétní originální PR články na téma našich klientů, kteří si u nás SEO eshopu nebo SEO webových stránek zadají. Naší doménou je internetová reklama. Bývalo to SEO a PPC, tedy prokliková reklama pro Seznam a Google, ale po několika zkušenostech jsme zůstali pouze u SEO optimalizace. SEO umíme a díky našim referencím se nám ozvala firma z Prahy se zájem o SEO optimalizaci webových stránek se zacílením na "lešení Praha". Regiony jako Brno a Ostravu umíme, takže Praha nebyl v rámci kompletního SEO žádný problém. Tyto služby samozřejmě nabízíme i dál, proto jsme v rámci vlastní SEO optimalizace rozjeli blog na PR články.

SEO optimalizace webových stránek a eshopů

Samotná SEO optimalizace na regiony, jak se nazývají menší celky z celé ČR, není problém. Diskutabilní je ale její dosah. Největší efekt má samozřejmě SEO optimalizace eshopů. SEO optimalizace eshopu je sice nejtěžší z hlediska realizace internetové reklamy, na druhou stranu jí lze nejsnáze měřit (když ne přímo Google Analytics, tak množstvím objednávek. SEO webové stránky, kde nelze nic jednoduše objednat, je vždy komplikovanější z hlediska krátkodobého hodnocení (dlouhodobě znamená SEO vždy PROFIT!!!) a pokud se jedná o optimalizaci webových stránek do regionu menšího než Praha, je to vždy problém.

Seznam, Google a Praha

PR články se slovním základem Praha jsou základem dobré SEO optimalizace pro Google a Seznam. Jak je všeobecně známo, Google a Seznam jsou nejpoužívanější české internetové vyhledávače, na které je cílena jakákoliv internetová reklama včetně PPC. Praha je pak z hlediska výše uvedených regionů nejsmysluplnější, neboť je v ní největší kupní síla a hlavně, každý devátý Čech žije v Praze!