SEO optimalizace webových stránek a e-shopů Pardubice pro Google i Seznam

27.03.2015 13:57

SEO optimalizace webu a eshopu

Termín SEO optimalizace je, a to bychom si měli vyjasnit hned na začátku, český paskvil, který vzniknul počeštěním významu zkratky SEO. SEO znamená search engine optimalization, tedy optimalizace pro vyhledávání (vyhledávací engine – prostě vyhledávací algoritmu, který pro řazení webových stránek využívá Google i český Seznam). A pomocí SEO optimalizace je možné výsledky vyhledávání Seznamu i Googlu ovlivnit ve prospěch konkrétního webu nebo e-shopu. V praxi to pak znamená například to, že když někdo zadá sousloví SEO optimalizace, vyjede mu na prvním místě náš web. Nebo že by kovářova kobyla chodila bosa?

 

 

SEO optimalizace Pardubice

Součástí SEO je samozřejmě i regionální (a smysluplné) cílení webové stránky. V našem případě je cílem SEO optimalizace Pardubice, tedy sousloví jasně označující službu, kterou nabízíme a region, který je pro nás prioritní. Pardubice (a možná i Hradec Králové) jsou pro nás z hlediska dostupnosti nejbližší a současně nejazjímavější region (město, okres, kraj).  SEO optimalizace Pardubice je sice v běžné hovorové řeči prakticky nepoužitelný výraz, nicméně pro vyhledávání je to klíčové slovo naprosto zásadní. Hledající ví co chce a my mu to chceme nabídnout. A být první!

Webové stránky a e-shopy Pardubice

Eshop není nic jiného, než webová stránky, která ale funguje jako interaktivní online obchod se zbožím zařazeným v kategoriích, kde si je může kdokoliv koupit. Bez SEO optimalizace se žádný web ani e-shop nehne a nemá šanci v konkurenčním boji uspět. Tvorba eshopu přitom není o nic těžší, než tvorba webové stránky. Základním požadavkem ale je viditelnost eshopu ve vyhledávání a tam se beo SEO optimalizace neprosadíte, i kdybyste se na hlavu stavěli. Cestou vzhůru přitom není jenom likbuilding, ale především struktura a obsah webu.

Chcete o světě SEO optimalizace vědět víc? Zeptejte se nás!