Rekonstrukce bytového jádra Brno

02.04.2014 16:08

Nejen v Brně, ale i v okolí působí od začátku roku 2010 Agentura Hodinový manžel Brno. Firma poskytuje služby pro domácnosti i firmy v oblasti servisu a údržby.

Pokud Vám například kape kohoutek, nemusíte hned shánět instalatéra. Stačí zavolvat a zkušení pracovníci firmy Agentura Hodinový manžel Brno přijedou a závadu odstraní. To ale není všechno. Při té příležitosti je Vám hodinový manžel schopen dodatečně provést i další servis a údržbu domácnosti, bytu nebo rodinného domu - vyměnit prasklé žárovky, přibít obraz, pomoci s likvidací odpadu. Prostěpomůže se vším, co je v domě potřeba opravit.

Agentura Hodinový manžel Brno nadto provádí veškeré drobné stavební, zednické a řemeslné (i instalatérské a malířské) práce, stěhování nábytku, montáž a opravy nábytku. Firma AHM Brno tedy zajistí kompletní práce pro vaší domácnost od A do Z na klíč.

Firma AHM Brno navíc provádí výškové práce pomocí lanové techniky, jako je prořezávání stromů a zeleně, opravy střech, střešní krytiny, okapů, svodů a rýn, mytí fasád soukromých i komerčních budov a objektů a další výškové práce nejen v Brně - městě, ale i v okolí Brna (Brno venkov a prakticky všechny okresy Jihomoravského kraje kolem Brna (Brno-venkov, Vyškov, Blansko).

Vzhledem ke stoupající poptávce se navíc portfolio služeb nabízených týmem AHM Brno rozrostlo na rekonstrukce a přestavby bytových (panelákových) umakartových jader v panelových domech.

Pokud již nejste spokojeni se svým stávajícím bytovým jádrem a potřebujete jeho kompletní rekonstrukci, můžete se obrátit právě na Agenturu Hodinový manžel Brno.

AHM Brno zajistí rekonstrukci nebo přestavbu bytového jádra na klíč od zaměření po předání. V rámci svých služeb nabízí zaměření a posouzení stavu současného bytového jádra, jeho vybourání a likvidaci umakartového materiálu a starých instalací vody, elektřiny a odpadu, zrealizuje stavbu nového bytového jádra (vyzdění příček, instalace přívodu vody, eletřiny a odpadu - kanalizace) a to nejen zděného, ale i ze sádrokartonu, provede pokládku dlažeb a obkladů v nové koupelně, instalaci zařizovacích předmětů a baterií (instalace kohoutků, pákových a sprchových baterií, montáž vany, umyvadla, sprchového koutu, bidetu, domácí sauny apod.) a vše předá k užívání majiteli.

To vše nejen pro domácnosti, ale i firmy.

Pokud Vás zaujala široká nabídka služeb Agentury AHM Brno a její univerzáloní možnosti, můžete se na ni kdykoliv obrátit.