Pletivo pro ploty, brány a branky

05.04.2014 21:15

Prodejce pletiva a výrobce vrat, bran a branek u nás popsat SEO optimalizaci pro svůj internetový obchod, který ve kterém prodává pletivo. Neprozřetelně jsme tento PR blog na pletivo pro PR články vytvořili v době, kdy Seznam rezignoval na jakoukoliv logiku řazení webových stránek a eshopů a přestal ctít (možná vytvořil nová) pravidla SEO optimalizace. Výsledek je takový, že tento PR blog propagující pletivo, ploty, brány, branky, oplocení, vrata a vše související není v Seznamu zaindexován. V praxi to znamená, že Google v tuto chvíli indexuje přes 80 stran tohoto PR blogu a Seznam ví pouze o titulní stránce. Pokud má být naší vizitkou naše práce, pak tady těžce selháváme a pletivo jde stranou. Přitom pletivo i pletiva jsou zajímavé komodity pro prodej přes eshop a tento výrobce a prodejce nenabízí jenom pletivo, ale levné pletivo, tedy pletivo za zajímavou cenu! K tomu ale dokáže realizovat i kompletní oplocení, pro které vyrábí brány a branky. Branky jsou opět výrobek, který tento výrobce nabízí přes stejný eshop jako pletivo a levné pletivo.

Květináče, květníky a truhlíky pro městský a parkový mobiliář

Nejen pletivo nabízí námi propagovaný výrobce vrat a bran. Kormě pletiva a realizace oplocení včetně brány, branky a vrat nabízí též velké květináče a truhlíky. Kvěináče, neboli květníky a truhlíky od tohoto výrobce nejsou určeny pro vaše domácí květiny, ale jedná se o velké venkovní květináče určené pro městské a parkové mobiliáře. Tyto květináče  atruhlíky pojmou nejen květiny, ale i okrasné keře nebo stromy a stromky. A proč že se velké květináče, truhlíky a květníky nazývají mobliář? Protože svému majiteli, kterým je nejčastěji správce parku nebo město, umožňují přemísťování v rámci daného prostoru. Tyto kvatináče a truhlíky tak najdou uplatnění v zámeckém parku stejně dobře jako na náměstí.

Vrata, branky, brány, ploty, oplocení a pletivo

Nejen pletivo je součástí oplocení. Součástí oplocení jsou též brány a branky, ale i vrata. Vrata se tedy spíš než u oplocení používají pro budovy, haly, garáže a pod a branky a brány pro ploty. Pletivo a vrata tedy nejdou příliš dohromady z hlediska konstrukce, ale z hlediska výrobce je nabízení vrat a bran včetně oplocení naprosto na místě. Ploty souvisí s pojmy vrata a branky víc, než by se mohlo na první pohled zdát. Teď, když už víme co všechno tvoří oplocení, že jsou to branky, brány, ploty a pletivo jsme si navíc zmínili i vrata a nyní se můžeme vrhnout na PR články na PR blogu nebo raději rovnou na web a eshop výrobce, který pletivo, varta, branky, brány, ploty a realizace oplocení nabízí.