JPK Kamnářství a kominictví - stavba krbů, kachlová kamna, kachlové sporáky

02.04.2014 16:04

V Bystřici nad Pernštejnem, v kraji Vysočina, tedy téměř uprostřed ČR sídlí firma JPK Kamnářství a kominictví. Jedná se o firmu s mnohaletou tradicí v oboru kamnářství a kominictví. Firma působí po celé ČR a nabízí služby z oboru kamnářského, tj. staví  kachlová kamna , kachlové sporáky, služby v oboru kominictví (vymetání komínů, revize a rekonstrukce komínů) a do její nabídky patří i stavba krbů.

Firma nefunguje z garáže, jak je to dnes obvyklé, ale v Bystřici nad Pernštejnem má přímo v centru města vlastní prodejnu, kde se můžete s její nabídkou osobně seznámit. Pro zájemce o krbová kamna je zde potom možnost vybraná kamna si nejen prohlédnout, ale rovněž vyzkoušet jejich obsluhu a díky odbornému personálu se též o daném typu kamen dozvíte maximum dostupných informací. Proti nákupu např. přes internet máte jako nakupující obrovskou výhodu, neboť víte nejen jak vybraná kamna vypadají ve skutečnosti, ale rovněž se k nim můžete postavit a zjistit, zde svým provedením a velikostí odpovídají Vašim požadavkům.

Kromě těchto kamen staví firma JPK  Kamnářství  a kominictví rovněž kachlová kamna a kachlové sporáky na klíč. S tím souvisí i stavba krbů rovněž dle přání a představ zákazníka. Jakékoliv představy o kamnech, spokáku nebo krbu jsou poto  odborně konzultovány přímo s majitele firmy JPK Kamnářství a kominictví, který dokáže říct, zda jsou kachlová kamna nebo kachlové sporáky zvolené zákazníkem postavitelné a za jakých podmínek. Stejný servis se týká i těch, které zajímá stavba krbů. Zákazník si může vybrat glazurupro kamna, krby i sporáky a záleží na oboustranné dohodě jak rychle je možné navržený krb nebo kamna postavit.

Další ze služeb, kterou firma JPK Kamnářství a kominictví nabízí je kominictví. Kominictví je obor prakticky stejně starý jako potřeba člověka využívat oheň jako zdroj tepla a světla a přitom ho mít pod kontrolou. Kominictví znamená revize komínů, vymetání komínů, stavbu komínů a nebo jejich rekonstrukce. Firma JPK Kamnářství a kominictví je certifikovaná a je členem Cechu kamnářů a kominíků ČR.