HI-TEC Vánoce 2010 - nákup přes eshop bez rizika

02.04.2014 12:09

Jako každý rok, i letos čeká všechny typický vánoční shon s nakupováním dárků pro všechny své blízké. Ten si ale může každý ušetřit, pokud se rozhodne nakupovat přes internet. Konkrétně se to týká všech, kdo se rozhodnou nakoupit boty, obuv značky HI-TEC nebo HI TEC bundu, kalhoty, čepici, rukavice, tričko, mikinu, značkové ponožky, batoh, krosny, sportovní tašku nebo tašku na kolečkách či jiné sportovní, outdoorové a kvalitní vybavení.

HI-TEC eshop připravil jakožto největší prodejce zboží HI-TEC pro letošní Vánoce 2010 novinku a tou je garance výměny zboží. Co je na této hi-tec garanci tak výjimečného? Standardně dnes musí nejen HI-TEC eshop, ale jakýkoliv internetový obchod poskytovat 14ti denní lhůtu možnosti vrácení zakoupeného zboží a to bez udání důvodu. To samozřejmě HI-TEC eshop dodržuje a nědělá s tím žádné caviky. Na druhou stranu, Vánoce jsou specifické a to především pro všechny, kdo se chtějí yvvarovat stresu a nakupují nejen HI-TEC boty, obuv, bundu, kalhoty, batoh, krosny nebo jiné vybavení značky HI-TEC v předstihu. Mohou mít totiž obavu, že si sice koupí krásné sportovní boty nebo sportovní obuv HI-TEC, ale netrefí se velikostí a po 24. prosinci již bude standardní 14ti denní lhůta na výměnu velikosti překročena.

Z toho důvodu přichází HI TEC eshop s novinkou a tou je hitec garance výměny zboží značky HI TEC za jinou barvu nebo velikost. Jediné podmínky jsou, že musí být toto hitec zboží nenošené, v původním obalu a musí být zakoupeno přes HI-TEC eshop. Je jedno, zda bude důvodem výměnu špatně zvolená velikost nebo barva. Pokud bude důvod k výměně uznán, pak bude hitec zboží vyměněno. A je jedno, zda se bude jednat o boty HI-TEC, obuv HI-TEC, bundu HI TEC, kalhoty HI-TEC, mikinu HI TEC, tričko HI-TEC, ponožky HI-TEC, rukavice HI-TEC, batoh HI-TEC, krosnu HI TEC, sportovní tašku HI TEC nebo cokoliv jiného z kolekce "sportovní boty", "sportovní obuv", "outdoorové oblečení" nebo "značkové batohy a krosny" HI TEC.

HI-TEC eshop je a chce zůstat opravdovou hitec jedničkou v prodeji značky HI TEC bez ohledu na chování konkurence. Jedině HI-TEC eshop dokáže garantovat vše co řekne, protože říká jenom to, co dokáže splnit. Za již 3 roky činnosti si HI-TEC eshop vytvořil klientelu čítající několik tisíc zákazníků a chce pro ně být vždy první volbou při výběru zboží značky HI TEC. Konkurence nespí, na druhou stranu je tím nejsilnějším motorem, který posouvá vše dopředu ke spokojenosti zákazníků a příznivců kvalitních bot, obuvi, oblečení, zavazadel a doplňků značky HI-TEC.