HI-TEC eshop - sportovní boty, obuv, oblečení a doplňky

02.04.2014 11:24

Internetový obchod HI-TEC eshop je na trhu od dubna 2008 a jak již z názvu vyplývá, zastupuje výhradně značku sportovní obuvi, oblečení a doplňků HI-TEC.

Prvotním impulsem pro vytvoření internetového obchodu HI TEC byla snaha nabídnout zákazníkům to, co v kamenné obchodě HI-TEC dostat nemůžou. Tedy možnost výběru z kompletní kolekce značky HI-TEC se všemi informacemi o využitých technologiích, které tu kterou botu nebo oblečení předurčují například pro rekreační sport, outdoor, turistiku nebo jinou formu pobytu v přírodě, ale i pro běžné nošení.

K našim zákazníkům přistupujeme maximálně otevřeně a vždy se snažíme najít řešení nebo poradit s výběrem obuvi. Internetový obchod má samozřejmě v sortimentu sportovních bot a oblečení HI-TEC jednu zásadní nevýhodu a tou je nemožnost vybraný model osobně vyzkoušet. V tom případě má zákazník možnost obrátit se na naše kontakty (ať již email nebo telefon) a nachat si poradit s výběrem velikosti, barvy nebo modelu bot, oblečení nebo doplňků. Při konzultacích vždy vycházíme nejen z našich zkušeností, ale i ze zkušeností našich dosavadních zákazníků.

Pro zajímavost přidáváme něco málo o historii značky HI-TEC:

Značka HI-TEC je celosvětově vnímána jako výrobce sportovní obuvi. Její historie sahá do 70.tých let 20. století a jejím prvním výrobkem byly squashové boty HI-TEC.

Sortimet obuvi se postupně rozšířil a konkrétně v České republice nyní HI-TEC nabízí nejen značkovou sportovní obuv (turistické, outdoorové, zimní, sandály i sálové boty) HI-TEC, ale i sportovní oblečení HI-TEC pro sport, outdoor, turistiku a volný čas (mj. bundy, kalhoty, kraťasy i tříčtvrťáky, tepláky, trička, mikiny, svetry, košile) a doplňky jako jsou batohy, krosny, cestovní tašky na kolečkách, peněženky nebo trekové hole HI-TEC.

Vždy kompletní aktuální kolekci značky HI-TEC, sezónní výprodeje, slevy a akční nabídky najdete seřazené v příslušných kategoriích na www.hitec-eshop.cz.