Grafické studio Praha

02.04.2014 16:15

Grafické studio Koncept Design Praha je jedním ze studií, která se zabývají kompletním zpracováním grafického designu a vizuální prezentace.

Vizuální prezentace je velmi podstatnou částí, která by neměla být podceněna. Vaši klienti se rozhodnou podle prvního dojmu, který na ně uděláte. A tímto momentem a rozhodnutím může být právě Váš kvalitní design a grafická prezentace. Tyto faktory jsou základními pilíři viditelné a dobře zapamatovatelné značky. Profesionální grafikou ve svých komunikačních materiálech nebo obalech zaujmete a získáte náskok před Vaší konkurencí.

Sdělte svým partnerům svůj vlastní příběh. Kromě designu jednotlivých produktů, obalů a webových stránek se studio Koncept Design zabývá také návrhy vizuální identity společností. Tato oblast je často podceňovaná, přesto v kombinaci s kvalitně zpracovaným logem komunikuje Vašim klientům, partnerům i dodavatelům poselství Vaší společnosti. Jasně navržená Corporate Identity je vodítkem k tomu, kdo jste a co děláte. Měla by být prolnuta všemi materiály, kde se společnost prezentuje, včetně interní komunikace.

Kvalitní vizuální identita se zakládá na kvalitně zpracovaném logu společnosti. V současné době existuje mnoho studií, která se věnují logodesignu a vytvoří logo za pár tisíc, ale ne vždy v odpovídající kvalitě. Logo je značka, která Vás prezentuje, odpovídá tomu, co děláte, a zaujímá Vaše klienty, kteří si při setkání s ním okamžitě vybaví Vaše kvalitní služby. Věnujte tvorbě svého loga náležitou pozornost. Budete s ním pracovat možná několik desítek let. Vždy je lepší investovat více do vývoje loga a připlatit si za kvalitní provedení a nápad, než po několika letech logo měnit.

S kvalitními grafickými materiály vždy souvisí výběr kvalitního grafického studia. Takového, kde se Vám budou věnovat, poradí Vám a ke každé Vaší zakázce budou přistupovat jako k nové výzvě. Studio Koncept Design Praha může takové služby poskytnout. Cokoliv si budete přát, to se Vám budeme snažit v odpovídající kvalitě splnit. Máme nápady, 20 let zkušeností a kvalitní tým lidí. Zakázku Vám tak dodáme vždy v čas a přesně podle Vašich představ.