Doména na prodej - nabízíme "anglické" domény

02.04.2014 12:01

Nejsme přímo provider, který by prodával domény. Nákup domén realizujeme pro naše projekty a projekty našich klientů, pro které primátně děláme SEO webových stránek. Doména dnes není 100% zárukou úspěchu, nicméně je dobrým základem zamýšlené a budované SEO optimalizace. V rámci SEO pro český trh jsme ale vytvořili (a to včetně vlastního a originálního know how) některé projekty, které přesahují český region. Na tyto projekty jsme si koupili domény, nicméně hledáme partnery, kterží by nám ten který projekt pomohli rozjet a nebo zájemce o koupi projektu včetně anglické domény. Anglické domény přitom máme s koncovkami net, biz, com, eu, org a nebo info.

Projekty na prodej včetně domény

Náš aktuálně asi nejlepší projekt z hlediska možnosti mezinárodního uplatnění vzniknul vlastně díky náhodě. Jedná se o projekt s názvem Negative PR. Nešlo o záměr koupit domény a pak je se ziskem prodat. Nikoliv. Celý nápad s projektem Negative PR vzniknul díky nezuhrazené faktuře od zákazníka z Polska, kterému jsme dodali zboží, ale on nám jej nezaplatil. Nereagoval na telefon, nereagoval na email ani na hrozbu právníka. A suďte se s neplatičem z Polska. Přitom šlo více méně o princip, protože dělat humbuk kvůli 290 EURO není v našich časových možnostech. Nicméěn jsme v rámci PR článků vytvořili jeden polštině a napsali, tento konkrétní zákazník je podvodník a zloděj. Po šesti týdnech bezvýsledného bombardování a urgování neuhrazené faktury byla tato uhrazena dva dny po jeho zveřejnění. A tak vzniklo know how pro projekt Negative PR, pro nějšž máme domény negativepr.biz, negativepr.org, negativepr.net a negativepr.eu (a samozřejmě i českou doménu negativnipr.cz, ale s tou se v anglicky mluvícím světě moc nechytíme.

Nabídka domén na prodej

Kompletní nabídka domén, které máme na prodej najdete na našem webu v příslušné sekci Domény na prodej. Kromě projektových domé jako je Negative PR uvedené výše nabízíme i domény bez dalšího účelu. Ano, i my nakupejeme domény spekulativně (www.exoskeleton.info, mlmbis.com, multilevelmarketink.com nebo mlmbusines.com, ale i ryze účelově pro naše klienty, kteří nám je ale potom nezaplatí (například velmi ambiciozní projekt gayeshop.com). Cena každé domény je otázkou dohody. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat!