Ceník vrtané studny se stal základem pro inzertní server pro zájemce o vrt studny a současně zdrojem poptávky pro studnařství

29.08.2014 15:56

Vrtané studny a SEO optimalizace

V rámci SEO optimalizace na sousloví vrtané studny vytvořila naše malá agentura hromadu PR článků a celkem solidní zpětné odkazy. Vrtané studny bychom rádi optimalizovali dál, ale web našeho klienta prostě už nestčil udržet běh s weby konkurence. Důvodem nebyl jeho obsah. Ten byl a je naprosto v pořádku. Primárně ale chybělo vnitřní prolinkování a pořádná struktura. Web vlastně tvořilo jenm devět stránek. A tak jsme v rámci spolupráce vytvřoili web nový a nabídli jej místo toho původního. Studnařství nás bohužel odmítlo a tak nám zbyl web zaměřený na vrtané studny a dál nic. Jednoduchou kontrolou jsme si nicméně ověřili, že z hlediska vyhledávání je pro vrtané studny velmi žádané rozšíření o slovo ceník. A tak jsme si zaregistrovali doménu a z milého odmítnoutého webu vytvořili online inzertní server. Jaké bylo naše překvapení, když se na něm skutečně objevila první poptávka na vyvrtání studny! :)

Ceník vrtané studny je web na prodej?

Zájemci i ceník a ceny vrtané studny se toho jednoduše nebojí a tak začali vkládat svoje poptávky. Toho si pochopitelně všimla studnařství a začala inzertní server Ceník vrtané studny sledovat a na poptávky reagovat. Došlo to tak daleko, že se dokonce objevil zájemce o koupi webové stránky. nakonec jsme se ale nedohodli ohledně ceny za její prodej (pozor, nebyla závratná, ale zadarmo jí určitě pouštět nebudeme) a tak inzertní server server funguje směle dál. Poptávky jsou veřejné, takže pokud máte studnařství a máte o nové zájemce nouzi, zkuste se na web čas od času podívat a zájemce kontaktovat. nejčastější dotaz je na ceny, za které se vrtané studny realizují. Což není nic neobvyklého. Nicméně nejdůležitější je kontakt na zájemce a ten najdete pouze v obsahu inzerce.

SEO pro vrtané studny a studnařství

Naše firma vrtané studny nikdy dělat nebude (možná :) ), ale umíme dělat celkem slušně SEO optimalizaci webových stránek. A jak již bylo zmíněno, máme celkem slušné zpětné odkazy pro vrtané studny, které samozřejmě můžeme použít dál. Pokud tedy jste studnařství a máte o SEO vašich webových stránek zájem, kontaktujte nás! Jsme Agentura PPC MAX a SEO je náš denní chleba, který dal vzniknout i zmiňovanému obskurnímu projektu pro zveřejňování inzerce na doméně www.vrtane-studny-cenik.cz.